caeseri salat

Caesari salat

Vaja läheb:

Krõbekana: u. 100 g Rooma salat: u. 130 g Tomat: 1 väiksem Riivjuust: u. 10 g Caesari kaste: u. 50 g Röstsai: 1 viil Riivsai: u. 20 g Sool ja pipar Õli 

Valmistamine:

Lõika kanafilee kaheks õhemaks fileeks ja maitsesta kergelt soola ja pipraga. Kata kanafilee riivsaia sisse, pööra seda riivsaia sees mitu korda. Kuumuta pannil õli ja prae kanafileed keskmisel kuumusel mõlemalt poolt umbes 4–5 minutit, kuni kana on kuldpruun ja läbi küpsenud. Krõbekana võib valmis teha eelmisel päeval, sest see sobib hästi ka külmalt või soojendatult (nt kuumaõhufritüüris).

Salati valmistamine: Tükelda krõbekana, rooma salat ja tomat. Rösti röstsai ning lõika kuubikuteks. Salati serveerimine: Aseta kausi põhja hakitud rooma salat. Lisa peale tükeldatud krõbekana, tomatikuubikud ja röstsaiakuubikud. Puista peale riivjuust. Kõige peale nirista umbes 50 g Caesari kastet. Head isu!