müsli

Kodune Müsli

Koostisosad:

50 g mett 1 sl võid 250 g kaerahelbeid 100 g pähkleid (peeneks hakitud) 100 g kuivatatud jõhvikaid (peeneks hakitud) 100 g šokolaadi 

Valmistamine:

Kuumuta ahi 200 kraadini ja kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Pane mesi ja või potti ning sulata need madalal kuumusel. Lisa potti kaerahelbed, hakitud pähklid ja kuivatatud jõhvikad. Sega hoolikalt läbi, kuni kõik on ühtlaselt segunenud. Kalla segu valmis pandud küpsetuspaberile ja lükka ühtlaselt laiali. Küpseta müslit ahjus 20 minutit. Sega seda, kuni pool küpsetusaega on läbi. Võta müsli ahjust välja ja lase täielikult jahtuda. Kui müsli on jahtunud, lisa hakitud šokolaad ning sega korralikult läbi. Müsli säilib kinnises anumas 2 nädalat.